Onze bandenmerken

 

Maxxis RBI Web Banner Animation
 
NovexLogo

michelin100

continental100

dunlop100

goodyear100

hankook100

kleber100

pirelli100

toyo100

uniroyal100

vredestein100
  

 


Peter Vervoort die het bedrijf P-Pneu runt, heeft al meer dan 20 jaar branche ervaring. U kunt er dus van verzekerd zijn dat u bij hem aan het goede adres bent als het aankomt op vakmanschap.

Peter is de bandenwereld ingestapt als magazijn medewerker bij een regionale bandengroothandel. In dit snelgroeiende bedrijf is hij vervolgens naar een adviserende verkoopfunctie toegegroeid.

Na zo’n 8 jaar met veel plezier bij dit bedrijf gewerkt te hebben is hij medio jaren 90 aan een nieuwe uitdaging begonnen. Hij is bij een internationaal opererende bandenimporteur en groothandel als vestigingsmanager begonnen. In een paar jaar tijd werd deze vestiging met veel enthousiasme uitgebouwd tot een succesvolle onderneming.

In oktober 2003 is Peter als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan. Eerst heeft hij de handelstak, de in- en verkoop van banden, opgestart. In september 2005 zijn de activiteiten uitgebreid met de montage van autobanden.

Peter kent het uitgebreide leveranciersnetwerk als geen ander. Daardoor is hij in staat om verrassend scherpe prijzen te garanderen.

 

Betaalwijzen

U kunt bij ons uitsluitend pinnen.

Bandenlabel

EU-Energielabel-autobanden 

Indien u het op prijs stelt geven wij u graag meer informatie over het bandenlabel.
 

Band & Milieu

bembannerppneubandenservice